Jednoduchý recept

Rychlé tapas

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 51499

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Solamyl - bramborový škrob
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
100 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 119 kcal
Kilojoule 499kJ
2% Sacharidy 7 g
9% Tuky 7 g
11% Sodík 214 mg
15% Bílkoviny 8 g

Rychlé tapas postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme vejce, škrob a pořádně zamícháme. Ochutíme dle vlastní chuti solí a pepřem. Na pánvi rozehřejeme máslo a z těsta usmažíme dvě omelety.

2

Omelety pokrájíme na menší kusy trojúhelníkového tvaru. Na každý kousek dáme lístek bazalky, polovinu plátku šunky. Omeletu přeložíme a zpevníme párátkem. Můžeme ještě dochutit pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept