Roštěná na pepři - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 70 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Roštěná na pepři
Celkový čas: | 70 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 51627 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 polévková lžíce | Hořčice plnotučná |
1 kg | Hovězí roštěnka vys. peč. |
4 polévková lžíce | Nakládaný zelený pepř |
0,5 kávová lžička | Pepř černý mletý |
4 polévková lžíce | Petržel - nať |
4 polévková lžíce | Strouhanka |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 275,0mg |
Draslík | 43,5mg |
Vláknina | 848,7mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,4mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Strouhanka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Hovězí roštěnka vys. peč., Pepř černý mletý, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Nakládaný zelený pepř nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Roštěná na pepři postup přípravy receptu:
1 | Nakládaný zelený pepř nasekáme a v misce dobře smícháme s drobně posekanou petrželovou natí, hořčicí a strouhankou. |
2 | Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Maso vložíme do pekáče tukem dolů a povrch masa potřeme pepřovou směsí. Maso jednu hodinu pečeme v troubě předehřáté na 180 °C. |