Jednoduchý recept

Čalamáda ze zelí a paprik

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5168

Ingredience

2 ks Cibule
0,5 kg Cukr krupice
1 ks Deko
200 ml Ocet kvasný lihový
2 dl Olej stolní
1 kg Paprika červená
2 l Voda pitná
2,5 kg Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 480 kcal
Kilojoule 2 009kJ
20% Sacharidy 72 g
27% Tuky 21 g
3% Sodík 58 mg
8% Bílkoviny 4 g

Čalamáda ze zelí a paprik postup přípravy receptu:

1

Na proužky nakrájíme zelí, papriky zbavíme jadérek a nakrájíme na proužky, cibuli na kolečka.

2

Promícháme a 2 hodiny necháme odležet.

3

Připravíme v hrnci nálev, smícháme olej, Deko, ocet a vodu a povaříme.

4

Scedíme vychladlý nálev a nalijeme ho do čistých omytých sklenic, které jsme naplnili zeleninovou směsí.

5

Sklenice uzavřeme, zatížíme a 24 hodin necháme stát.

6

Poté schováme do temna.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept