Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53448
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Hovězí maso zadní
30 g Hořčice
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
40 ml Olej rostlinný
7 g Pepř černý mletý
5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
150 g Salám Vysočina
15 g Sůl
200 g Tvarůžky olomoucké malé
3 ks Vejce slepičí
4 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 908 kcal
Kilojoule 3 799kJ
3% Sacharidy 12 g
42% Tuky 32 g
55% Sodík 1 g
98% Bílkoviny 55 g

Olomoucká roláda postup přípravy receptu:

1

Špalíček zadního hovězího rozřízneme na plát a naklepeme. Nasolíme, opepříme a potřeme hořčicí, poklademe kolečky salámu a tvarůžků. Na rozpáleném másle zpěníme cibuli nadrobno a umícháme řídká vejce, která navršíme na salám a sýr. Roládu svineme a zavážeme nití nebo silikonovou gumou, posolíme a na rozpáleném oleji v pekáči zprudka osmahneme ze všech stran. Zalijeme pivem, zakryjeme alobalem a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Podle potřeby podléváme vodou a výpekem. Když je maso měkké, vlijeme do šťávy trochu vody smíchané s moukou, rozmícháme a necháme povařit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept