Recept

Vepřové klobásy na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53531

Ingredience

80 g Cibule
40 g Cukr krupice
200 g Jablka
400 g Klobása vepřová
80 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Skořice mletá
400 ml Víno bílé
250 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 574 kcal
Kilojoule 2 402kJ
6% Sacharidy 21 g
57% Tuky 43 g
42% Sodík 840 mg
23% Bílkoviny 13 g

Vepřové klobásy na víně postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na plátky.

2

Klobásy v rendlíku dusíme s vínem zhruba 8 minut na mírném plameni. Poté klobásy osmahneme na 50 g másla dozlatova.

3

Do vína, v němž jsme dusili klobásy, vložíme cibuli, jablka, cukr, skořici, zbylé máslo a vývar. Směs promícháme a na mírném plameni vaříme, až jablka změknou.

4

Opečené klobásy podáváme s vypečenou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept