Jednoduchý recept

Řecká skopová polévka

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 5427

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Hrášek
1 polévková lžíce Olej stolní
250 g Skopová plec
2 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
70 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 279kJ
4% Sacharidy 14 g
30% Tuky 22 g
10% Sodík 208 mg
21% Bílkoviny 12 g

Řecká skopová polévka postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do studené osolené vody a na mírném ohni vaříme do měkka.

2

Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme hrášek a zeleninu nakrájenou na kostičky, podlijeme vývarem, přiklopíme a udusíme do měkka.

3

Uvařenou zeleninu prolisujeme sítem, rozředíme přeceděným vývarem z masa a povaříme. Nakonec do polévky dáme vykostěné a uvařené nakrájené maso a zjemníme smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept