Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 55074

Ingredience

60 g Cibule
2 ks Cuketa
2 kávová lžička Cukr třtinový
250 ml Kokosové mléko
15 g Koriandr čerstvý
15 ml Olej olivový
15 ml Omáčka rybí
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
12 ks Tykev
2 l Voda pitná
60 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek
250 g Žampiony čerstvé
30 g Kari pasta zelená

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 824 kcal
Kilojoule 3 446kJ
41% Sacharidy 146 g
26% Tuky 20 g
31% Sodík 617 mg
52% Bílkoviny 29 g

Zelené karí z tykve postup přípravy receptu:

1

Česnek a cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Tykve rozčtvrtíme, cuketu pokrájíme na plátky, stejně jako žampiony. Koriandr nasekáme na hrubší kousky.

2

Rýži uvaříme v osolené vodě. Poté slijeme a dáme stranou. Pánev na wok rozpálíme s olejem a osmažíme cibuli a česnek po dobu 2 minut. Vmícháme kari pastu, cuketu, tykve, houby, kokosové mléko, rybí omáčku, cukr a vývar. Přiklopené povaříme 10 minut, osolíme a opepříme.

Poznámka

Pro tento recept použijeme malé, ještě nedorostlé tykve, servírujeme s vařenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept