Recept

Tyrolská štika s pečenými rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 56101

Ingredience

2 ks Cibule
170 g Máslo čerstvé
100 g Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
600 g Rajčata
2 kávová lžička Sůl
600 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 625 kcal
Kilojoule 2 616kJ
3% Sacharidy 11 g
77% Tuky 58 g
20% Sodík 398 mg
34% Bílkoviny 19 g

Tyrolská štika s pečenými rajčaty postup přípravy receptu:

1

Rajčata překrájíme na půlky, narovnáme do rendlíku vymazaného 50 g másla, osolíme a dáme na čtvrt hodiny minut péct do trouby předehřáté na 180°C.

2

Štiku oškrábeme, vykostíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Jednotlivé porce osušíme, osolíme, opepříme, po obou stranách opečeme na 150 g másla do růžova.

3

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji.

4

Opečené porce štiky rozdělíme na talíře, na ně narovnáme kolečka smažené cibule. Podáváme obložené pečenými rajčat, posypané petrželovou natí nasekanou nadrobno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept