Recept

Treska s krevetami a se špenátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56234

Ingredience

2 ks Cibule
200 g Krevety tygří - loupané
600 ml Mléko polotučné
60 g Mouka kukuřičná
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
75 g Sýr Čedar
1 špetka Sůl
250 g Treska aljašská
300 g Špenát listový čerstvý
20 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 467kJ
9% Sacharidy 31 g
16% Tuky 12 g
17% Sodík 350 mg
64% Bílkoviny 36 g

Treska s krevetami a se špenátem postup přípravy receptu:

1

Špenát opláchneme a necháme odkapat. Poté do máslem vymazané zapékací mísy vytvoříme vrstvu ze špenátu, na kterou položíme tresku a krevety.

2

V hrnci smícháme mléko s moukou a důkladně vše zamícháme. Postupně ohříváme, dokud nevznikne hustá směs. Poté přimícháme sýr, cibulku, sůl a pepř. Důkladně promícháme a směs nalijeme do zapékací mísy.

3

Vše posypeme strouhankou, dáme do trouby a na 180°C pečeme 15 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept