Recept

Grilovaný platýs v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56239

Ingredience

1 ks Bageta
1 ks Citrony
40 ml Máslo čerstvé
40 ml Olej olivový
50 ml Omáčka olivová
4 špetka Oregano sušené
450 g Platýz - filety

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 614kJ
11% Sacharidy 39 g
17% Tuky 13 g
29% Sodík 584 mg
52% Bílkoviny 29 g

Grilovaný platýs v alobalu postup přípravy receptu:

1

Na alobal položíme filet z platýse, potřeme ho citronovou šťávou, přidáme špetku oregana a máslo. Vložíme na gril a grilujeme cca 25 minut.

2

Mezitím pokrájíme na plátky bagetu, na poslední minutu grilování ji přidáme k balíčkům ryby. Před podáváním potřeme bagetu omáčkou a pokapeme olejem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept