Recept

Jehněčí špíz na kiwi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56354

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Jehněčí kýta
1 ks Kiwi
1 ks Klobása Dunajská
1 špetka Kmín celý
1 ks Paprika červená
1 špetka Zázvor mletý
1 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Olej stolní

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 962kJ
2% Sacharidy 7 g
45% Tuky 34 g
6% Sodík 112 mg
60% Bílkoviny 34 g

Jehněčí špíz na kiwi postup přípravy receptu:

1

Do velké mísy prolisujeme česnek, přidáme oloupané kiwi (důkladně rozmačkáme), zázvor a kmín. Vložíme na kostičky pokrájené maso, důkladně ho promícháme s marinádou, vše pak necháme 20 minut odležet na chladném místě.

2

Maso napícháme na jehlu či špejli, prokládáme cibulí, paprikou a klobásou. Potřeme zbylou marinádou.

3

Špíz dáme na rozpálený, olejem potřený gril a grilujeme 10 minut. Průběžně maso otáčíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept