Recept

Pstruh na másle s kmínem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 56661

Ingredience

2 ks Citrony
1 kávová lžička Kmín celý
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Pstruh
2 kávová lžička Sůl
20 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 418kJ
4% Sacharidy 15 g
26% Tuky 19 g
43% Sodík 863 mg
60% Bílkoviny 34 g

Pstruh na másle s kmínem postup přípravy receptu:

1

Předehřejeme troubu na 220 stupňů. Plech vyložíme pečicím papírem. Očištěné a omyté pstruhy osušíme, celé ryby potřeme solí a naskládáme na připravený plech.

2

Omyté citrony nakrájíme na tenká kolečka, ze kterých polovinu vložíme dovnitř pstruhů. Ryby naplníme také lístky tymiánu, vnitřek posypeme pepřem, poskládáme na půlku naplátkovaného másla. Navrch naskládáme zbylé citrónové plátky a druhou polovinu másla. Nakonec posypeme ryby kmínem a vložíme do nahřáté trouby.

3

Pečeme 15 - 20 minut, po upečení necháme ryby 5 minut odpočinout a servírujeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept