Jednoduchý recept

Skopové špízy s hroznem

  • Gruzie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57105

Ingredience

250 g Cibule
60 ml Citronová šťáva
200 g Hroznové víno
20 g Koriandr čerstvý
50 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
600 g Skopová kýta
8 g Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 723kJ
5% Sacharidy 17 g
39% Tuky 29 g
39% Sodík 782 mg
38% Bílkoviny 21 g

Skopové špízy s hroznem postup přípravy receptu:

1

Skopové maso odblaníme, zbavíme loje a nakrájíme na větší kostky. Pak v misce smícháme olej s citronovu šťávou, přidáme sůl, pepř, prolisovaný česnek, posekané lístky koriandru, promícháme, přimícháme maso a necháme 2 hodiny marinovat. Cibuli nakrájíme na osminky, hroznové víno otrháme a omyjeme.

2

Na jehly střídavě napichujeme kostky masa, kuličky hroznového vína a kousky cibule. Grilujeme na venkovním grilu nebo grilovací pánvi dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept