Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5733

Ingredience

60 dkg Brambory
1 ks Cibule
40 dkg Luncheon Meat
1 špetka Pepř černý mletý
4 dkg Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
15 dkg Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

102% Kalorie 2,010 kcal
Kilojoule 8 412kJ
31% Sacharidy 112 g
196% Tuky 147 g
16% Sodík 319 mg
125% Bílkoviny 70 g

Lančmít se zelím postup přípravy receptu:

1

Brambory očistíme a uvaříme ve slané vodě doměkka, vodu slijeme a brambory rozmačkáme na kaši.

2

Cibuli pokrájíme nadrobno, osmahneme na másle, přidáme pokrájené zelí a podusíme.

3

Vmícháme do brambor, můžeme zředit slitou vodou z brambor.

4

Důkladně promícháme, osolíme, opepříme, rozdělíme na talíře a navrch upravíme opečené plátky lančmítu.

5

Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept