Recept

Svíčkové řezy na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57944

Ingredience

600 g Hovězí svíčková
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
30 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
300 ml Víno červené
Na mleté maso
0,5 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 671 kcal
Kilojoule 2 806kJ
1% Sacharidy 2 g
47% Tuky 36 g
16% Sodík 323 mg
100% Bílkoviny 56 g

Svíčkové řezy na víně postup přípravy receptu:

1

Svíčkovou pokrájíme na plátky, lehce rukou naklepeme, osolíme a opepříme. Mleté vepřové maso promícháme s vejcem, hořčicí, solí a pepřem.

2

Připravené řízky vložíme do pekáče vymazaného sádlem, na ně navrstvíme mleté maso. V předehřáté troubě zprudka zapečeme, poté podlijeme vínem a pečeme doměkka.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept