Kuřecím masem plněné žemle - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuřecím masem plněné žemle
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | vassova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (35%) |
ID receptu: | 57972 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
20 g | Kopr |
1 ks | Paprika žlutá |
100 g | Tatarská omáčka |
200 g | Vepřové maso pečené |
4 ks | Žemle tuková |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 55,0mg |
Draslík | 37,1mg |
Vláknina | 315,0mg |
Vitamín A | 35,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 32,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika žlutá mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové maso pečené, Žemle tuková mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Kopr, Tatarská omáčka nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Kuřecím masem plněné žemle postup přípravy receptu:
1 | Žemle rozkrojíme na půlky, středy vybereme. Každou potřeme tatarskou omáčkou, poklademe ně drobně rozkrájené opečené maso, posypeme nasekaným koprem. Přidáme na tenké plátky pokrájenou papriku a žemle opět spojíme k sobě. |
Poznámka
Podáváme jako studený předkrm s hlávkovým salátem.