Rýžové závitky s pražmou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rýžové závitky s pražmou
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 58598 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
20 ml | Ocet rýžový |
40 g | Pažitka |
150 g | Pražma |
180 g | Rýže dušená |
15 g | Wasabi pasta |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 12g |
---|---|
Cholesterol | 25,1mg |
Draslík | 186,7mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Pažitka, Pražma, Rýže dušená, Wasabi pasta mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Ocet rýžový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rýžové závitky s pražmou postup přípravy receptu:
1 | Syrový filet z pražmy bez kůže rozkrájíme na 4 tenké plátky a z jedné strany potřeme pastou wasabi. Rozložíme na talířky potřenou stranou nahoru, doprostřed naneseme rovnoměrně dušenou rýži, pokapeme rýžovým octem a pevně zavineme do pražmy. Posypeme posekanou pažitkou a podáváme. |
Poznámka
Servírujeme studené.