Jednoduchý recept

Jehněčí svíčková v medové marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 58643

Ingredience

600 g Jehněčí maso
300 g Med včelí
20 ml Olej rostlinný
3 polévková lžíce Sójová omáčka
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 237kJ
17% Sacharidy 63 g
25% Tuky 19 g
0% Sodík 3 mg
30% Bílkoviny 17 g

Jehněčí svíčková v medové marinádě postup přípravy receptu:

1

Rozpuštěný med smícháme v misce se sójovou omáčkou a prolisovaným česnekem.

2

Maso potřeme medovou marinádou ze všech stran a pod fólií necháme alespoň 2 hodiny marinovat.

3

Rošt pomažeme olejem, gril předehřejeme na vyšší teplotu. Odleželé maso položíme na rošt a 4 minuty zprudka zapékáme ze všech stran. Poté teplotu snížíme a maso grilujeme ještě asi 6 minut. Často otáčíme a potíráme zbylou marinádou.

4

Grilované maso necháme chvíli odpočinout, poté šikmým řezem nakrájíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept