Pudinkové hody II - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pudinkové hody II
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | WeNdY96 |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (73%) |
ID receptu: | 59864 |
Kategorie: | Pudinky |
Ingredience
3 polévková lžíce | Cukr krupice |
2 ks | Cukr vanilka |
1,5 l | Mléko polotučné |
250 g | Ostružiny |
1 balení | Puding s příchutí karamel v prášku |
1 balení | Pudinkový prášek - čokoládový |
1 balení | Pudinkový prášek - vanilkový |
250 ml | Smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 55g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 204,1mg |
Vláknina | 13g |
Vitamín A | 267,5mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 26,3mg |
Vitamín E | 1,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Ostružiny, Pudinkový prášek - čokoládový, Pudinkový prášek - vanilkový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Cukr vanilka, Mléko polotučné mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Puding s příchutí karamel v prášku, Smetana nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Pudinkové hody II postup přípravy receptu:
1 | Vždy z 0,5 litru mléka, 1 lžíce cukru a 1 pudinkového prášku uvaříme odděleně vanilkový, čokoládový a karamelový pudink. |
2 | Formu vypláchneme studenou vodou a pak do ní postupně nalijeme za sebou vlažný vanilkový, karamelový a čokoládový pudink tak, aby každý tvořil jednu vrstvu. |
3 | Formu vložíme do chladničky a pudink necháme do druhého dne chladit. |
4 | Pak pudinkovou bábovku vyklopíme na plochou mísu, střed naplníme rozmačkanými ostružinami s vanilkovým cukrem a celou potřeme do tuha našlehanou smetanou. |