Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | JanaB |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (29%) |
ID receptu: | 60075 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
1 ks | Cibule |
3 polévková lžíce | Majonéza |
2 špetka | Pepř černý mletý |
2 ks | Vejce slepičí |
300 g | Vepřové maso ve vlastní šťávě |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 163,6mg |
Draslík | 103,0mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 189,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,5mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Vejce slepičí, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Majonéza, Vepřové maso ve vlastní šťávě nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:
1 | Maso ze sklenice dáme do mísy, přidáme majonézu a lehce pomačkáme šťuchadlem na brambory. |
2 | Vejce uvařená natvrdo oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. |
3 | Do rozmačkaného masa lehce vmícháme nakrájená vejce, cibuli, opepříme a podle potřeby můžeme i osolit. |
Poznámka
Vejce natvrdo uvaříme předem.