Steak ze žraloka II - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Steak ze žraloka II
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | lizzka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (13%) |
ID receptu: | 60195 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 polévková lžíce | Bylinky čerstvé - svazek |
1 dl | Citronová šťáva |
40 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Sůl mořská |
2 plátek | Žraločí steak |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 24,5mg |
Draslík | 63,6mg |
Vláknina | 425,0mg |
Vitamín A | 12,3mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 23,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 22,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Žraločí steak mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bylinky čerstvé - svazek, Máslo čerstvé, Sůl mořská mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Steak ze žraloka II postup přípravy receptu:
1 | Bylinky si nasekáme na jemno, žraločí steaky osolíme a lehce osmahneme na másle do měkka. |
2 | Nakonec zakápneme citrónovou šťávou a ihned podáváme. |
Poznámka
Žraločí maso je chuťově nevýrazné, ale jemné a chutné.Vyzkoušejte si ho podle našeho receptu. Jako přílohu zvolte oblíbené zelené fazolky.