Jednoduchý recept

Domácí pečené müsli s přesnídávkou

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Domácí pečené müsli s přesnídávkou 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (98%)
ID receptu: 60563

Ingredience

1 ks Banány
250 g Dýňová semínka
250 g Ovesné vločky
125 g Ořechy lískové
1 ks Přesnídávka dětská

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 750kJ
10% Sacharidy 34 g
36% Tuky 27 g
0% Sodík 6 mg
29% Bílkoviny 16 g

Domácí pečené müsli s přesnídávkou postup přípravy receptu:

1

Banán rozmačkáme a smícháme s přesnídávkou.

2

Přidáme všechny ostatní suroviny, dáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme 20 minut odležet.

3

Poté pečeme 25 min na 180 °C.

Poznámka

Oříšky i sušené ovoce použijeme podle toho, jaké máme rádi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept