Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 6077

Ingredience

50 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
300 g Kompot švestkový
20 g Mandle
4 dl Mléko polotučné
20 g Solamyl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 054kJ
11% Sacharidy 40 g
10% Tuky 7 g
3% Sodík 56 mg
15% Bílkoviny 8 g

Švesty v krému postup přípravy receptu:

1

Švestky vypeckujeme a do každé půlky vložíme místo pecky oloupanou mandli. V mléku rozmícháme cukr, žloutky a maizenu a za stálého míchání uvaříme ve vodní lázni hustý krém. Z bílků a vanilkového cukru ušleháme tuhý sníh, který vmícháme do krému. Připravené švestky polijeme krémem a necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept