Mandlový krém na zapékání - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Mandlový krém na zapékání
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 61095 |
Kategorie: | Krémy, polevy |
Ingredience
1 špetka | Bazalka sušená |
0,5 kávová lžička | Česnek sušený |
4 polévková lžíce | Mandlové pyré |
1 špetka | Oregano sušené |
0,5 kávová lžička | Sůl |
4 polévková lžíce | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 794,9mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 37,4mg |
Vláknina | 859,3mg |
Vitamín A | 0,1mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,6mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek sušený, Oregano sušené, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bazalka sušená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Mandlové pyré nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Mandlový krém na zapékání postup přípravy receptu:
1 | Mandlové pyré smícháme dohladka se 4 lžícemi vody. Osolíme a ochutíme česnekem, oreganem a bazalkou. |
2 | Krém rozložíme na pekáč a v troubě vyhřáté na 180°C zapékáme asi 15 minut. |