Jednoduchý recept

Hruškové pyré s borůvkami a nektarinkou

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 61871

Ingredience

50 g Borůvky
1 ks Hrušky
1 ks Nektarinka
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 532kJ
9% Sacharidy 32 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 1 mg
4% Bílkoviny 2 g

Hruškové pyré s borůvkami a nektarinkou postup přípravy receptu:

1

Zralou sladkou hrušku omyjeme, rozkrojíme, zbavíme jadřinců a hrušku nakrájíme na kousky. Dáme ji do rendlíku, přidáme 1-2 lžíce vody a pod pokličkou dusíme 4-5 minut.

2

Omytou nektarinku dáme do misky s vroucí vodou a po 30 sekundách ji vyjmeme a oloupeme. Pak ji rozkrojíme, odstraníme pecku, nektarinku nakrájíme na kousky do misky, přidáme k ní dušenou hrušku, omyté a okapané lesní borůvky a vše rozmixujeme tyčovým mixérem na pyré. Podáváme malým dětem vlahé.

Poznámka

Pyré je určeno dětem ve věku od 6-7 měsíce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept