Sýr s hrudkovitého tvarohu vyrobený postaru - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 2 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sýr s hrudkovitého tvarohu vyrobený postaru
Celkový čas: | 2 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 2 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | xenia1 |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (55%) |
ID receptu: | 62897 |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 774,2mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 31,3mg |
Vláknina | 367,5mg |
Vitamín A | 22,2mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,1mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kmín celý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Tvaroh jemny hrudkovity Lidl Pilos nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Sýr s hrudkovitého tvarohu vyrobený postaru postup přípravy receptu:
1 | Hrudkovitý tvaroh dáme do zavařovací sklenice, osolíme ho, posypeme kmínem a dobře promícháme. |
2 | Sklenici zakryjeme čistým plátnem, uchytíme ho gumičkou a necháme na teplém a nejlépe tmavším místě uzrát 3-5 dní. |
Poznámka
Uzrálý tvaroh - sýr pak můžeme dochutit sladkou nebo pálivou paprikou, utřeným česnekem nebo pepřem. Mažeme ho na tmavý chléb.