Obložený celozrnný rohlík - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 4 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Obložený celozrnný rohlík
Celkový čas: | 4 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 4 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | xenia1 |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (55%) |
ID receptu: | 62927 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 kávová lžička | Majonéza light |
0,5 polévková lžíce | Maslo Flora light |
2 ks | Ředkvička |
2 plátek | Šunka krůtí |
1 ks | Rohlík celozrnný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 14,4mg |
Draslík | 122,2mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 4,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,6mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Ředkvička, Šunka krůtí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Majonéza light mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Maslo Flora light, Rohlík celozrnný nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Obložený celozrnný rohlík postup přípravy receptu:
1 | Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky. |
2 | Rohlík rozkrojíme, jednu polovinu potřeme Florou, druhou polovinu potřeme majonézou light. Na polovinu s majonézou položíme 2 plátky krůtí šunky, pak plátky ředkviček a zakryjeme druhou půlkou rohlíku, potřeného Florou. |
Poznámka
K rohlíku si můžeme vzít papriku nebo malou kedlubnu.