Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 63990

Ingredience

8 ks Černý bez
100 ml Mléko polotučné
100 g Mouka polohrubá
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 325kJ
5% Sacharidy 20 g
32% Tuky 24 g
4% Sodík 89 mg
13% Bílkoviny 7 g

Kosmatice postup přípravy receptu:

1

Květy černého bezu pořádně vytřepeme, omyjeme proudem vody a necháme dobře okapat.

2

Do rozšlehaných vajec přidáváme střídavě mouku a mléko. Těsto vymícháme dohladka a osolíme. Do těsta namáčíme květy bezu. Květ držíme za stopku a klademe do rozpáleného oleje. Když těstíčko ztuhne, stopku odstřihneme a květ smažíme z obou stran.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept