Jednoduchý recept

Kořeněný camembert

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64110

Ingredience

2 polévková lžíce Cibule
1 špetka Kmín drcený
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Pivo světlé 10% 3,9% obj.
160 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 802kJ
1% Sacharidy 3 g
52% Tuky 39 g
6% Sodík 117 mg
30% Bílkoviny 17 g

Kořeněný camembert postup přípravy receptu:

1

Camembert a máslo (obojí má mít pokojovou teplotu) rozmačkáme v misce vidličkou, přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a vše rozmělníme na hladkou hmotu. Přilijeme pivo, promícháme, osolíme, opepříme, okmínujeme a nakonec přidáme mletou papriku. Znovu vše dobře promícháme.

Poznámka

Pomazánkou potíráme tmavý chléb, zdobíme plátky cibule a nakládanou okurkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept