Thajské smažené hovězí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Thajské smažené hovězí
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | sonizna |
---|---|
Hodnost: | Mám přehled (65%) |
ID receptu: | 65207 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 polévková lžíce | Bazalka |
1 ks | Chilli paprička |
400 g | Hovězí steak libový |
2 polévková lžíce | Olej slunečnicový |
2 polévková lžíce | Omáčka ústřicová |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 628,2mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 15,7mg |
Vláknina | 158,5mg |
Vitamín A | 129,3mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,0mg |
Vitamín E | 1,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bazalka, Chilli paprička, Olej slunečnicový, Omáčka ústřicová mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí steak libový nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Thajské smažené hovězí postup přípravy receptu:
1 | Ve woku rozpálíme olej. Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky a spolu s najemno nasekanou chilli papričkou ho opečeme na oleji. Po třech minutách přidáme ústřicovou omáčku. |
2 | Podáváme posypané bazalkou. |