Jednoduchý recept

Čínské maso

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6527

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Hovězí maso zadní
4 polévková lžíce Olej stolní
3 polévková lžíce Omáčka sójová
3 ks Paprikové lusky čerstvé
2 polévková lžíce Solamyl
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 304kJ
3% Sacharidy 10 g
20% Tuky 15 g
8% Sodík 160 mg
63% Bílkoviny 36 g

Čínské maso postup přípravy receptu:

1

V míse rozmícháme vejce, solamyl, sůl a trošku vody a v této směsi pečlivě obalíme maso nakrájené na proužky.

2

Osmažíme na oleji, až se kousky masa navzájem neslepují.

3

Přidáme utřený česnek, drobně nakrájenou cibuli, nakrájené papriky, promícháme a zalijeme sójovou omáčkou.

4

Za častého míchání dusíme pod pokličkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept