Jednoduchý recept

Rajčatová bruschetta II

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65424

Ingredience

1 ks Bageta
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 kávová lžička Oregano čerstvé
100 g Rajčata Cherry
100 g Sýr Ricotta
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 031kJ
10% Sacharidy 37 g
8% Tuky 6 g
22% Sodík 431 mg
19% Bílkoviny 10 g

Rajčatová bruschetta II postup přípravy receptu:

1

Bagetu nakrájíme na plátky – velmi zešikma, aby byly plátky větší. Tyto plátky naskládáme na plech s pečícím papírem. Postříkáme olivovým olejem a pečeme 5-7 minut na 170 °C dozlatova.

2

Po upečení necháme vychladnout a potřeme česnekem (kdo nemá rád česnek, tento krok vynechá).

3

Bagety potřeme ricottou, ozdobíme přepůlenými rajčaty a oreganem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept