Jednoduchý recept

Salát z růžičkové kapusty s naloženou mrkví a fetou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 65488
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

4 stroužek Česnek
6 ks Cibulka jarní
3 polévková lžíce Citronová šťáva
30 ks Kapusta růžičková
4 polévková lžíce Majoránka
2 polévková lžíce Med včelí
20 ks Mrkev sterilovaná
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 g Sýr Feta
1 polévková lžíce Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 533kJ
16% Sacharidy 58 g
10% Tuky 8 g
75% Sodík 2 g
34% Bílkoviny 19 g

Salát z růžičkové kapusty s naloženou mrkví a fetou postup přípravy receptu:

1

Růžičkovou kapustu nakrájíme na čtvrtky. Zastříkeneme ji slunečnicovým olejem, osolíme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme 25 minut na 200 °C. Poté necháme vychladit.

2

Fetu rozdrobíme.

3

Česnek utřeme.

4

Kapustu smícháme s naloženou mrkví, fetou, nasekanými jarními cibulkami a majoránkou.

5

V malé misce si připravíme zálivku – vyšleháme česnek, med, 3 lžíce nálevu z mrkve, citronovou šťávu a olivový olej. Osolíme a opepříme.

6

Dresink přelijeme přes kapustovou směs a podle chuti ještě osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept