Domácí termix - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Domácí termix
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 65926 |
Kategorie: | Krémy |
Ingredience
4 polévková lžíce | Cukr krupice |
500 ml | Mléko polotučné |
1 ks | Pudinkový prášek - vanilkový |
250 g | Tvaroh jemný |
Nutriční hodnoty jedné porce
12% Kalorie 236 kcal
Kilojoule 988kJ
10% Sacharidy 35 g
5% Tuky 4 g
5% Sodík 94 mg
27% Bílkoviny 15 g
Uhlovodany | 27g |
---|---|
Cholesterol | 12,5mg |
Draslík | 2,8mg |
Vláknina | 150,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Pudinkový prášek - vanilkový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko polotučné, Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tento dezert dělávám poměrně často, většinou ještě přidávám nějaké ovoce apd. Tentokrát jsem dozdobila šlehačkou, banánem a cereální sušenkou. Množství cukru si dá každý podle sebe. Pudink v kastrůlku ihned po uvaření těsně překryji fólií a nechám vychladnout. Neudělá se tak škraloup a přitom se pudink nemusí promíchávat. Palec nahoru.