Jednoduchý recept

Jarní avokádový toast s hráškem, mátou a ředkvičkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (65%)
ID receptu: 66047
Kategorie: Rizota

Ingredience

1 ks Avokádo
300 g Chléb toastový
2 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Hrášek
2 polévková lžíce Máta
7 g Pepř černý mletý
5 ks Ředkvička
7 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 406kJ
14% Sacharidy 51 g
14% Tuky 11 g
58% Sodík 1 g
21% Bílkoviny 12 g

Jarní avokádový toast s hráškem, mátou a ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Plátky toastového chleba opečeme dohněda.

2

Avokádo zbavíme pecky a oloupeme, dužinu rozmačkáme vidličkou spolu s citronovou šťávou, solí a pepřem.

3

Touto avokádovou směsí potřeme všechny plátky toastového chleba.

4

Nahoru navršíme jemně rozmačkaný povařený hrášek, na plátky nakrájené ředkvičky a ozdobíme lístky máty.

5

Podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept