Recept

Italská rajčatová omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 6836

Ingredience

5 g Bazalka
40 g Celer bulvový
40 g Cibule
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
6 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 527kJ
8% Sacharidy 28 g
36% Tuky 27 g
15% Sodík 295 mg
11% Bílkoviny 6 g

Italská rajčatová omáčka postup přípravy receptu:

1

Všechnu zeleninu omyjeme, očistíme a jemně nakrájíme.

2

Podusíme na oleji, osolíme, opepříme, přidáme bazalku a sekanou petrželovou nať.

3

Podáváme nejčastěji k polentám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept