Pivní pomazánka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pivní pomazánka
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | hruba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 7786 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Cibule |
2 ks | Feferony sterilované |
1 špetka | Kmín drcený |
100 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
1 dl | Pivo světlé 10% 3,9% obj. |
1 špetka | Sůl |
250 g | Tvaroh jemný |
Nutriční hodnoty jedné porce
15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 271kJ
4% Sacharidy 14 g
30% Tuky 22 g
97% Sodík 2 g
23% Bílkoviny 13 g
Uhlovodany | 11g |
---|---|
Cholesterol | 30,0mg |
Draslík | 337,8mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 110,7mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 33,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Feferony sterilované, Kmín drcený, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pivo světlé 10% 3,9% obj., Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pivní pomazánka postup přípravy receptu:
1 | Tvaroh dobře vymícháme s rozměklým máslem a s pivem. |
2 | Přidáme jemně nakrájenou cibuli, feferonky a dochutíme drceným kmínem, solí a paprikou. |