Jednoduchý recept

Zaječí játra na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7799

Ingredience

0,5 ks Cibule
400 g Játra zaječí
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Slanina vepřová
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 64 kcal
Kilojoule 269kJ
0% Sacharidy 1 g
8% Tuky 6 g
8% Sodík 163 mg
3% Bílkoviny 2 g

Zaječí játra na slanině postup přípravy receptu:

1

Rozkrájenou slaninu rozškvaříme, zpěníme na ní cibuli nakrájenou na jemno. Na zpěněnou cibuli vložíme zaječí játra a opečeme po obou stranách. Následně játra mírně podlijeme, opepříme a dodusíme.

2

Omáčku zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, polijeme, chvilku povaříme a na samý závěr osolíme.

Poznámka

Jako přílohy podáváme brambory, rýži a saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept