Recept

Veka plněná kuřecím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 8621

Ingredience

200 g Drůbeží maso vařené
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Okurky nakládané
1 ks Paprika červená
1 ks Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 ks Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 ks Veka
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 669kJ
9% Sacharidy 31 g
23% Tuky 17 g
4957% Sodík 99 g
56% Bílkoviny 31 g

Veka plněná kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Z veky odřízneme oba konce a vydlabeme měkký vnitřek.

2

Kuřecí maso, vejce, šunku, okurky a papriku nakrájíme na malé kousky, přidáme strouhaný sýr a vše v míse promícháme.

3

Do mísy přidáme vydlabaný vnitřek veky, máslo, petržel, ochutíme a promícháme.

4

Směsí opatrně naplníme veku, zabalíme jí do alobalu a necháme alespon 6 hodin proležet v lednici. Podáváme nakrájenou na kolečka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept