Recept

Sladkokyselé srnčí maso

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8765

Ingredience

1 špetka Anýz mletý
200 g Cibule červená
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 špetka Hřebíček mletý
1 špetka Kardamom
4 polévková lžíce Ocet malinový
6 polévková lžíce Olej sezamový
1 špetka Pepř černý mletý
600 g Srnčí plec
1 špetka Sůl
5 polévková lžíce Víno červené
30 g Červená řepa sterilovaná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 788kJ
3% Sacharidy 10 g
22% Tuky 16 g
8% Sodík 157 mg
99% Bílkoviny 56 g

Sladkokyselé srnčí maso postup přípravy receptu:

1

Připravíme marinádu. Smícháme ocet, víno, hořčici, olej, sůl, pepř a mleté koření.

2

Srnčí maso nakrájíme na malé kousky, přelijeme marinádou a necháme odpočinout 10-15min.

3

Řepu necháme okapat na sítě a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Obě přísady přidáme k masu cca 5min před dopečením.

4

Pokrm podáváme horký s divokou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept