Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 8809

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Cukr moučkový
100 ml Mléko polotučné
100 g Mouka polohrubá
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
200 g Rybíz červený
150 g Tvaroh jemný
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 727kJ
12% Sacharidy 42 g
27% Tuky 20 g
4% Sodík 82 mg
33% Bílkoviny 18 g

Rybízový trhanec postup přípravy receptu:

1

Z tvarohu, polohrubé mouky, cukru, vajec a mléka vypracujeme hladké těsto. Necháme ho 30 minut odpočinout.

2

Poté do těsta zapracujeme omytý rybíz.

3

Ve větší pánvi rozpustíme máslo, rozprostřeme na ní těsto a smažíme při střední teplotě, dokud spodní strana nezhnědne. Obrátíme na druhou stranu a několik minut smažíme při velmi nízké teplotě dozlatova.

4

Trhanec rozdělíme vidličkou na 4 díly a podáváme ho posypaný moučkovým cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept