Jednoduchý recept

Svíčkové řezy pečené na grilu s petrželkovým máslem s česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8822

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 252kJ
0% Sacharidy 0 g
6% Tuky 4 g
9% Sodík 170 mg
79% Bílkoviny 44 g

Svíčkové řezy pečené na grilu s petrželkovým máslem s česnekem postup přípravy receptu:

1

Steaky potřeme rozpuštěným máslem a ochutíme pepřem.

2

Poté grilujeme na venkovním grilu nad žhavým uhlím 3min po každé straně pro krvavé steaky, 4min pro středně propečené nebo 6min pro dobře propečené steaky.

3

Hotové řezy osolíme a necháme cca 5min odpočinout.

4

Podáváme horké, ozdobené petrželkovým máslem s česnekem.

Poznámka

Petrželkové máslo připravíme viz. recept \\"Petrželkové máslo s česnekem\\" Množství 20g. Při přípravě uvnitř grilujeme na rozpálené litinové pánvi z obou stran.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept