Jednoduchý recept

Skopové maso na mátě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 8904

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr moučkový
85 g Fazolové lusky zelené
3 polévková lžíce Máta
2 kávová lžička Olej sezamový
2 kávová lžička Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Omáčka rybí
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
1 špetka Pepř černý mletý
280 g Skopová krkovička
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek
230 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 196kJ
5% Sacharidy 18 g
54% Tuky 40 g
65% Sodík 1 g
46% Bílkoviny 26 g

Skopové maso na mátě postup přípravy receptu:

1

Skopovou krkovici zbavíme přebytečného tuku a nakrájíme na tenké plátky,které dáme na pánev na rozehřátý olej.Prudce osmahneme dohněda.Plátky vyndáme a necháme okapat na papírovém ubrousku.

2

Na pánev dáme nahrubo nakrájenou cibuli,rozmačkaný česnek a najemno nakrájené chilli papričky,které předem zbavíme semínek.Přidáme zelené fazolky a ještě 3 minuty restujeme.Přidáme jehněčí plátky,špenát,ústřicovou a rybí omáčku,cukr a citronovou šťávu.Vaříme za stálého míchání dokud se maso neopeče.

3

Před podáváním hotové jídlo okořeníme a posypeme nakrájenou mátou.

Poznámka

Příloha-čerstvě upečený chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept