Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9373

Ingredience

200 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
5 g Kopr čerstvý
20 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
40 g Protlak rajčatový
2 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 126 kcal
Kilojoule 527kJ
3% Sacharidy 12 g
11% Tuky 9 g
23% Sodík 459 mg
4% Bílkoviny 2 g

Fazolky na protlaku postup přípravy receptu:

1

Překrájené sterilované fazolky dáme do kastrolu, přidáme rajčatový protlak, zalijeme trochou nálevu a prohřejeme.

2

Nakonec podle chuti osolíme a přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata. Jen prohřejeme.

3

Hotový pokrm omastíme máslem a posypeme nasekanou petrželkou a koprem.

Poznámka

Místo fazolek můžeme použít sterilovaný hrášek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept