Jednoduchý recept

Játra po benátsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 9418
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Cibule
240 g Játra vepřová
20 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 178 kcal
Kilojoule 744kJ
1% Sacharidy 5 g
7% Tuky 5 g
11% Sodík 222 mg
46% Bílkoviny 26 g

Játra po benátsku postup přípravy receptu:

1

Omytá játra nakrájíme na malé, tenké řízky. Osmažíme je na oleji spolu s jemně nakrájenou cibulí a nasekanou petrželovou natí.

2

Usmažená játra osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept