Bramborový salát s masem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bramborový salát s masem
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 9685 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
500 g | Brambory vařené |
1 ks | Cibule |
200 g | Hovězí maso vařené |
8 polévková lžíce | Ocet kvasný lihový |
3 ks | Okurky nakládané |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
6 polévková lžíce | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
53% Kalorie 1,037 kcal
Kilojoule 4 338kJ
37% Sacharidy 133 g
41% Tuky 31 g
688% Sodík 14 g
106% Bílkoviny 60 g
Uhlovodany | 133g |
---|---|
Cholesterol | 207,3mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 48g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 54,6mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory vařené, Cibule, Okurky nakládané, Olej stolní, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso vařené, Ocet kvasný lihový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bramborový salát s masem postup přípravy receptu:
1 | Brambory a vařené hovězí maso, nakrájíme na kostičky, okurky a cibuli nadrobno. |
2 | Přelijeme marinádou z vody, octa, oleje, soli a pepře. |