Jednoduchý recept

Treska vařená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9762

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 kg Treska aljašská
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 157kJ
2% Sacharidy 7 g
8% Tuky 6 g
22% Sodík 446 mg
81% Bílkoviny 46 g

Treska vařená postup přípravy receptu:

1

Kůži z tresky stáhneme, rybu naporcujeme, osolíme a vložíme do kastrolu. Zalijeme ji do poloviny horkou vodou, přikryjeme a povaříme. Porce poté opatrně obrátíme a dovaříme. Vaříme zhruba 15 až 20 minut dohromady.

2

Na sucho opražíme strouhanou housku a pokapeme trochou másla.

3

Na zbylém másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli do světle žluta.

4

Na každou porci tresky dáme opraženou housku a osmaženou cibuli.

Poznámka

Podáváme se smetanovým křenem a vařenými bramborami s petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept