Uzený bůček v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Uzený bůček v alobalu
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 9827 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 ks | Cibule |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
1 špetka | Pepř černý mletý |
5 ks | Sýr Eidam cihla 40% |
500 g | Vepřový bok uzený |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 146,3mg |
Draslík | 538,9mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,7mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Sýr Eidam cihla 40%, Vepřový bok uzený mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Uzený bůček v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Maso omyjeme, vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na pět plátků. Každý plátek poprášíme paprikou, pepřem, jemně nasekanou cibulí a zakryjeme plátkem sýra. |
2 | Položíme na olejem potřený alobal a zabalíme. Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 20 minut. |
3 | Podáváme s brambory, bramborovou kaší a salátem ze zelí. |