- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
Svatební menu II
Jedinečné svatební meníčko ve francouzsko italském stylu. Jemná francouzská pěna z kozího sýra, slepičí consommé, bifteky z hovězí svíčkové s hříbky a na závěr italská pannacotta s jahodovým pyré…Na takovou svatební hostinu nikdo nezapomene!
Polévky
Slepičí consommé s játry a jablky
Omytá kuřecí prsa osušíme, pokrájíme je na malé kostičky, které odložíme do mísy, opepříme a polijeme 0,5 dl Madeiry, promícháme a marinujeme 20 minut. Očištěná a omytá kuřecí játra pokrájíme...
vícePředkrmy
Pěna z kozího sýru s kousky čerstvé zeleniny
Šalotku oloupeme, cca 5min ji povaříme ve víně, slijeme a nasekáme najemno. Kozí sýr metličkou zpracujeme na krémovou konzistenci, přidáme šalotku a nasekaný kerblík, ochutíme solí a pepřem....
víceHlavní chod
Bifteky z hovězí svíčkové s hříbky
Omyté maso nakrájíme na bifteky, mírně rozklepeme a upravíme dokulata. Maso osolíme a opečeme na oleji po obou stranách. Očištěné hříbky drobně nakrájíme, podusíme na oleji spolu s petrželkou...
víceDezerty a moučníky
Pannacotta s jahodovým pyré
Smetanu vlijeme do kastrolu a svaříme ji s cukrem a citronovou kůrou. Vanilkový lusk podélně rozkrojíme, vydlabeme a dřeň i lusk přidáme do smetany. Plátky želatiny na chvíli namočíme do...
víceCukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android