autor: Karel Svoboda
Kuřecí maso je nejvíce konzumované maso drůbeže. Není tučné, je lehce stravitelné a tak ideální pro různé diety a hubnutí. V kuchyni se může připravit na velmi mnoho způsobů a kombinovat s různými potravinami. Naše kuchařka obsahuje klasická, ale i méně známá a velmi chutná jídla s kuřecím masem.
více >
< méně
-
Pomazánka z kuřecích drůbků
20 minVařené kuřecí drůbky nakrájíme a umeleme se salámem a cibulí. Přidáme máslo, jemně ...
-
Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na másle. Přidáme droždí a za stálého míchání...
-
Kuřecí náplň s houbami
30 minHouby namočíme do studené vody na 30 minut. Očištěná kuřecí játra, oloupanou šalotku a...
-
Grilované kuřecí maso zbavíme kůže, vykostíme a umeleme na masovém strojku. Maso...
Ostatní
X